New Profesional Consult 930 x 122

agresor

    Bărbat agresiv – spaima femeilor din Piteşti, prins de poliţiştii locali

    Bărbat agresiv – spaima femeilor din Piteşti, prins de poliţiştii locali.

    Citiți și: Imagini șoc surprinse în trafic. S-a dat jos din mașină și a amenințat un șofer cu cuțitul

    UPDATE 11 AUGUST, ORA 13.00: „În urma apariției în spațiul public a unor informații care fac referire la agresiuni verbale și acte de vandalism comise de un pacient “fugit de pe Secția de Psihiatrie a SJU Pitești, în noaptea de vineri spre sâmbătă (6-7 august)”, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești a demarat verificări. În urma acestora s-a stabilit că datele prezentate sunt eronate.

    Astfel, pentru o corectă informare a opiniei publice facem următoarele precizări:

    Citiți și: Argeș. Șocant! La 80 de ani a fost victima unui dezaxat!

    În noaptea la care se face referire, nu au fost înregistrate incidente. De asemenea, menționăm că nu au fost pacienți care să părăsească unitatea sanitară pe timpul nopții și nici fără întocmirea actelor de externare, conform procedurilor în vigoare, cel puțin în ultima perioadă.

    Sperăm într-o și mai bună colaborare cu reprezentanții mass-media, cărora le mulțumim pentru mediatizarea tuturor materialelor elaborate de instituția noastră și pe care îi asigurăm, în continuare, de furnizarea de informații corecte și în timp util”, precizează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt în cadrul SJU Piteşti.

     

     

    Ştirea iniţială – 10 august, ora 14.34

    În urmă cu puţin timp, individul a fost depistat în centrul Piteştiului de către o patrulă a Poliţiei Locale. Din informaţiile furnizate de agenţi, se pare că acesta este autorul mai multor infracțiuni pe raza municipiului, fiind căutat şi de Poliția Națională.

    Mai exact, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, este acuzat că a agresat verbal mai multe femei. Pe lângă asta, a mai distrus un chioşc din Piteşti şi a dărâmat un frigider de lângă tonetă.

    Problemele psihice ar fi cele care-l determină pe respectivul să comită asemenea acte. Ultimele atacuri au avut loc recent, după ce bărbatul ar fi fugit de pe secţia de Psihiatrie a SJU Piteşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă (6 – 7 august). Acum a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 Piteşti pentru continuarea cercetărilor şi luarea unor măsuri.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90