EcoMoto 930×122

agresor

AGRESORUL DE LA MAGNOLIA, ÎN LIBERTATE

Agresorul de la Magnolia, în libertate. Bărbatul în vârstă de 24 de ani care sâmbătă, 15 iunie 2019, a agresat o femeie în plină stradă în zona pasajului pietonal Magnolia din centrul Piteștiului a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, perioadă în care vor continua cercetările pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citiți și: Imagini șoc surprinse în trafic. S-a dat jos din mașină și a amenințat un șofer cu cuțitul

Individul a fost lăsat în libertate, având câteva restricții (printre altele, nu poate părăsi țara și nu are voie să poarte niciun fel de armă). Măsura a fost dispusă de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

Decizia vine după ce vineri, 20 iunie 2019, agresorul fusese reținut de Poliție pentru 24 de ore pe bază de ordonanță pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiune prevăzută la articolul 371 din Codul Penal:

Citiți și: Argeș. Șocant! La 80 de ani a fost victima unui dezaxat!

”Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice. Tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Vă amintim că femeia a refuzat să depună plângere împotriva agresorului. Prin urmare, dacă femeia nu se răzgândește și nu face plângere în termen de trei luni, individul nu poate fi acuzat de lovire sau alte violențe. În schimb, nu a fost nevoie de o plângere penală prealabilă pentru anchetarea bărbatului pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (detalii, AICI).

Între victimă și agresor ar exista o relație de concubinaj, potrivit unor informații recente, neconfirmate oficial.

Inițial, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, înainte ca polițiștii să vadă imaginile publicate în premieră de ePitești, pentru aceeași acuzație de tulburare a ordinii și liniștii publice individul a primit doar avertisment de la Poliție și a fost lăsat liber. Odată cu mediatizarea cazului, Poliția a început din nou cercetările pentru aceeași acuzație.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90