New Profesional Consult 930 x 122

magnolia

(VIDEO) TUPEU MAXIM ÎN PASAJUL MAGNOLIA

Tupeu maxim în pasajul Magnolia. Câțiva comercianți din pasajele pietonale Magnolia și Griviței (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului) au recidivat: în aceste zile au ieșit din nou cu marfa pe culoarul pietonal din pasaje. Asta deși au fost amendați și luna trecută după ce au au dat dovadă de același tupeu (detalii, AICI).

Citiți și: „Pur și simplu v-au călcat în picioare!”

Cu toate că municipalitatea a precizat ferm, prin vocea viceprimarului Sorin Apostoliceanu, că toată marfa din cele două pasaje, fără excepție, trebuie vândută exclusiv în incinta magazinelor, comercianții au sfidat în mod repetat și cu nerușinare această decizie.

Prin urmare, viceprimarul Apostoliceanu a dat iar jos milităria din pod: comercianții tupeiști au fost amendați și obligați din nou să-și mute marfa în magazine.

Citiți și: Apostoliceanu nu se lasă și vrea arie protejată: Ce căutăm cu buldozerele în pădure?

Vă reamintim că la începutul lunii octombrie a acestui an, comercianților le-a fost interzis să mai iasă cu marfa pe culoarul pietonal din cele două pasaje. Amănunte, AICI.

Mai jos puteți vedea cum arată în prezent pasajele Magnoliei și Griviței fără bâlciul de prost gust de altădată. Sau, mai bine zis, cum trebuie să arate atunci când marfa nu este scoasă din magazine.

De asemenea, imagini cu înfățișarea oribilă a pasajelor înainte de schimbarea impusă firesc de autorități vă invităm să vizionați AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3