New Profesional Consult 930 x 122

aurolaci

Pitești: “Aurolacii”, spectacol grotesc în fiecare zi în zona Pasajului Magnolia

Pitești: “Aurolacii”, spectacol grotesc în fiecare zi în zona Pasajului Magnolia

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

Aproape zi de zi se repetă “scenariul” la treptele care coboară dinspre Pasajul Magnolia spre Strada Sfânta Vineri: atât “aurolaci”, cât și bețivi cronici se adună în zonă și beau alcool pe domeniul public, mai “trag” din pungă sau dorm întinși pe bănci aproape inconștienți de cât de drogați sau băuți sunt.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se închide!

Uneori vociferează strident, înjură ca la ușa cortului și scuipă, deranjând locatarii și trecătorii, sau ascultă muzică dată la maximum la o boxă portabilă.

Alteori se proptesc în ușa unui magazin alimentar intens frecventat de către cei care locuiesc în zonă, oripilându-i pe clienți cu comportamemtul lor și cu duhoarea pe care o emană.

Când se plictisesc de această zonă, “aurolacii” se mută dincolo de Bulevardul IC Brătianu și agasează comercianții și trecătorii.

Întrebarea legitimă pe care și-o pun cetățenii este: Chiar nu se poate face nimic? Chiar trebuie să suporte toată lumea asemenea scene grotești?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Zorilo spune:

    Politia si administratia au treaba in alte parti, de la scari in jos si inspre bazar nu se vede din centru, asa ca zona o lasa in legea junglei, mahala de Pitesti

  • Ion Ion spune:

    Ne-au terorizat aceste personaje 🙁

  • Ograda daniel spune:

    Politia locala se duce și ii roagă sa plece ca le fac probleme ,da aia care au salarii mai mari ca unul cu studi superioare și ei sant făcuți la apelul de seara

  • Frățică spune:

    Legislația este proastă,opinia publică la fel, dacă vreun polițist încearcă să să ia măsuri, în cel mai fericit caz să -i alunge din aceste locuri publice va fi admonestat de trecători,presa este de partea lor,nu văd ce se poate face!

  • Duță Iuliana Laura spune:

    Și nu numai ce s-a spus in material! Mai nou, au inceput să se scalde in canalele fântânii arteziene. Fac curse de înot, parcă ar fi la bazinele publice!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90