Donaris 930 x 122

agresor

ULTIMA ORĂ: AGRESORUL DE LA MAGNOLIA, BĂGAT DUPĂ GRATII!

(UPDATE ORA 14:45): Agresorul de la Magnolia, băgat după gratii! Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, în urma administrării probatoriului, precizează Poliția Argeș. Individul va fi încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție. Mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, mai transmite sursa citată.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Bărbatul a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiune prevăzută la articolul 371 din Codul Penal:

Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice. Tulburarea ordinii şi liniştii publice

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

”Polițiștii Secției 1 Pitești și ai Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat inițial sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia un bărbat de 24 de ani este bănuit că a agresat o femeie de 41 de ani în spațiul public.

După administrarea probatoriului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvărșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri”, ne-a informat în urmă cu puțin timp Biroul de presă al Poliției Argeș.

Este vorba de cazul femeii bătută și umilită sâmbăta trecută de un bărbat în zona pasajului pietonal Magnolia din centrul Piteștiului.

Vă amintim că femeia a refuzat să depună plângere împotriva agresorului. Prin urmare, dacă femeia nu se răzgândește și nu face plângere în termen de trei luni, individul nu poate fi acuzat de lovire sau alte violențe. În schimb, nu e nevoie de o plângere penală prealabilă pentru anchetarea bărbatului pentru tulburarea ordinii și liniștii publice (detalii, AICI). Inițial, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, înainte ca polițiștii să vadă imaginile publicate în exclusivitate de ePitești, pentru aceeași acuzație de tulburare a ordinii și liniștii publice individul a primit doar avertisment de la Poliție. Și a fost lăsat liber. Iată că acum, după mediatizarea cazului, Poliția îl anchetează din nou pentru aceeași acuzație.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90