NOR CURIER 930X122

budeasa

BĂRBAT CĂZUT ÎN LAC

UPDATE: Potrivit ISU Argeș, bărbatul se află în afara oricărui pericol. A refuzat să fie transportat la spital. Nu se cunosc circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul. Ceea ce se știe este că bărbatul era la pescuit împreună cu alte persoane. 

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

În urmă cu doar câteva minute, un bărbat care a căzut în lacul Budeasa, în vecinătatea barajului, a fost scos la suprafață de mai mulți pescari.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care precizează că la fața locului au fost trimise echipaje de pompieri și de ambulanță.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Potrivit sursei citate, bărbatul este în viață, dar, cel mai probabil, în șoc hipotermic din cauza temperaturii scăzute a apei. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3