930×122 CAPRA 5

bataie

Bătaie cruntă în primărie! Au lovit cu bâte și lopeți!

Câțiva cetățeni din Republica Moldova care erau băuți s-au luat la bătaie cu mai mulți localnici, printre care și primarul și viceprimarul unei localități din Bistrița-Năsăud.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Potrivit antena3.ro, totul a avut loc chiar în sediul primăriei.

Scandalul a început după ce microbuzul în care se aflau cei 10 cetățeni din Republica Moldova s-a rătăcit, după ce GPS-ul ar fi dat eroare.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

De supărare, mulți dintre ei au început să consume alcool, după care au mers la primărie să ceară explicații de ce nu vine nimeni în ajutorul lor.

În momentul în care cei de la primărie le-au cerut să părăsească clădirea pentru că se termina programul, a început scandalul și cei din Republica Moldova au început să lovească în stânga și în dreapta.

Conflictul a continuat pe străzile din fața primăriei. Înarmați cu lopeți, cu bâte și cu cozi de mătură au început să-i lovească şi pe cei din primărie. În cele din urmă, a intervenit și Poliția.

Mai multe informații, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90