930 x122 grota rece

bataie

Bătaie în toată regula într-o spălătorie din Bascov

Doi tineri au ajuns în arestul Poliției după ce au snopit în bătaie două persoane într-o spălătorie.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut doi bărbați, de 20, respectiv 25 de ani, din Merișani.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 27 aprilie a.c., cei doi ar fi agresat fizic două persoane, în timp ce se aflau în incinta unei societăți din comuna Bascov, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

În ziua de 12 mai a.c., după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Foto Știrile ProTV

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90