New Profesional Consult 930 x 122

bataie

O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

O tânără de 25 de ani a fost reținută după ce a atacat doi polițiști locali.

Femeia parcase neregulamentar. Agenții ar fi încercat să o sancționeze, iar aceasta ar fi reacționat agresiv.

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

Le-a smuls hainele, i-a îmbrâncit și lovit. Imagini, AICI.

„La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată contravenţional. Dosarul penal constituit se află în urmărirea penală a procurorului, potrivit art. 56 alin. (3) lit. b) Cod de Procedură Penală.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului.

Inculpata a fost reţinută 24 de ore şi, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluţionată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90