NOR CURIER 930X122

fără permis

Băutura fără alcool, din cauza căreia poți rămâne fără permis

Băutura fără alcool, din cauza căreia poți rămâne fără permis.

Citiți și: Triplă inconștiență. I-a lovit mașina parcată în fața porții

Șoferi, mare grijă! Această băutură banală vă poate lăsa fără permis.

Deși nu conține alcool, dacă o consumi cu puțin timp înainte de a te urca la volanul mașinii tale riști să ai o surpriză la aparatul etilotest.

Citiți și: Cu tupeu la volan, dar fără permis! Se plimba liniștit prin oraș!

Concret, este vorba despre sucul de socata, notează Fanatik.ro.

Un polițist a trage un semnal de alarmă și le arată șoferilor care sunt pericolele la care se expun dacă se urcă la volan imediat după ce au consumat această băutură.

Într-un clip de pe TikTok, polițistul român Tavi Perțea a amestecat flori de soc alături de zahăr și de lămâie. Niciunul dintre ingrediente nu conținea alcool. Atunci când a utilizat aparatul etilotest a avut însă parte de o surpriză.

Rezultatul a fost de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dacă în acel moment ar fi fost oprit în trafic, bărbatul rămânea fără permis de conducere.

Totodată, acesta s-ar fi putut alege și cu o amendă de până la 1.305 lei, conform Codului Rutier.

După puțin timp, polițistul a refăcut testul, iar aparatul a indicat o alcoolemie zero.

Prin urmare, agentul le recomandă șoferilor să aștepte înainte să se urce la volan dacă consumă suc de scoată.

@tavipertea Dacă ai rămas fără permis, descarcă aplicația „Redobandire permis by Tavi Pertea” de aici, atât pentru Android cât și pentru AppStore: https://bit.ly/redobandire Ai acces la: – chestionare asemănătoare cu cele din sala de examen – programul de la ghișeul Poliției in toată țara – afli dacă se majorează suspendarea in cazul in care pici testarea – afli ce documente îți trebuie la examen – afli dacă poți da testul in alt județ – afli pentru ce fapte ești obligat să dai testul(altfel se majorează suspendarea) – afli dacă poți da testul fără sa plătești amenda – afli dacă mai poți da testul după ce pierzi in instanță – afli de când se calculează suspendarea – afli când sunt șoferii începători obligați să dea testul – plătești o data și ai acces nelimitat – totul fara reclame deranjante *Dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi garantat, trebuie doar sa faci dovada plății* #tavipertea #politiaromana ♬ sunet original – Tavi Pertea

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3