Donaris 930 x 122

bmw

BMW pericol public! În trafic, fără frâne!

Descoperire șocantă făcute de inspectorii RAR, în urma unor verificări în trafic. Aceștia au dat peste o mașină fără frâne.

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Concret, este vorba despre un autoturism BMW, model mai vechi, care circula pe drumurile publice fără a avea frâne la roțile din spate.

Citiți și: Bravo, Ștefan! Omul potrivit la locul potrivit! Intervenția lui a fost salvatoare

La un control de rutină, inspectorii RAR din Caraș Severin au oprit în trafic un autoturism marca BMW, model mai vechi. Când au verificat roțile din spate, inspectorii au descoperit că discurile de frână lipseau cu desăvârșire de pe puntea spate.

Practic, sistemul de frânare al mașinii activa doar roțile din față.

BMW-ul pericol public a fost scos din trafic de inspectorii RAR, iar întreaga poveste a fost făcută publică într-o postare pe pagina persoană de Facebook.

„Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața, la propriu.

Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau anulate!

Vă reamintim că deținătorii de autovehicule au obligația să le mențină în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări.

În primul semestru din anul 2022, 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc iminent de accident.

Le mulțumim colegilor că au scos din trafic acest autovehicul!”, au scris reprezentanții Registrului Auto Român pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Registrul Auto Român

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3