EcoMoto 930×122

amenzi

„Bombe alimentare” depistate la comercianții de pe traseul Rucăr-Bran

Atenție la ce consumați! „Bombe alimentare” depistate la comercianții de pe traseul Rucăr-Bran

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

În perioada 23-25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, au desfășurat o acțiune de verificare a modului de comercializare a produselor alimentare de origine animală și nonanimală, precum și a condițiilor sanitare veterinare în care operatorii economici își desfășoară activitatea.

Au fost verificați mai mulți comercianți care expuneau spre vânzare alimente pe raza comunelor Rucăr și Dâmbovicioara – traseul Rucar-Bran.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

În urma verificărilor, au fost descoperite mai multe nereguli, drept pentru care au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.400 de lei, conform H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Totodată reprezentanții DSVSA au confiscat mai multe alimente, produse din carne, lapte, dar și fructe.

Foto descriptiv: turnulsfatului.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90