NOR CURIER 930X122

bomboane

BUCHETELE DE FLORI ŞI CUTIILE CU BOMBOANE ÎN ŞCOLI AR PUTEA FI INTERZISE

Cadourile pentru profesori constând în buchete de flori ori cutii cu bomboane ar putea fi interzise în unităţile de învăţământ din Argeş. Inspectorul general şcolar Dumitru Tudosoiu spune că a primit nu puține sesizări din partea părinţilor pe această teamă. Mai mulţi copii ar fi fost avantajaţi, în anumite clase şi în anumite şcoli, tocmai pentru că dascălii lor au primit atenţii de acest fel.
„Marea corupţie o vedem la televizor pe posturile naţionale, mica corupţie ar putea fi interpretată că pleacă de la buchetul de flori de pe 15 septembrie de la început de an şcolar şi până la cutia cu bombone adusă învăţătorului, învăţătoarei sau profesorului diriginte.”, afirmă inspectorul școlar general al județului.
Pe această temă Dumitru Tudosoiu a organizat astăzi o şedinţă cu directorii de şcoli, pe ordinea de zi fiind mai multe subiecte fierbinţi, printre care actele de violenţă, supravegherea elevilor în timpul pauzelor, absenteismul, dar şi concursurile programate pentru acest an şcolar.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3