NOR CURIER 930X122

budeasa

Budeasa: Întâlnire cu cetățenii pe tema cadastrului

Astăzi, la dispensarul din satul Calotești, comuna Budeasa, a avut loc o întâlnire cu cetățenii.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primarul Mihai Rachieru, împreună cu reprezentanții OCPI Argeș și reprezentanții firmei de cadastru ce vor efectua lucrările de cadastrare pe raza comunei Budeasa, le-au prezentat acestora pașii ce vor fi urmați pentru efectuarea cadastrului general al comunei.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Primarul face apel la cetățeni să sprijine demersurile prin asigurarea accesului pe proprietate pentru efectuarea măsurătorilor, cât și prin punerea la dispoziție a actelor de proprietate.

În momentul începerii lucrărilor de cadastrare, Primăria Comunei Budeasa va notifica, cu o săptămână înainte, proprietarii imobilelor unde urmează să se efectueze măsurătorile.

După finalizarea prezentărilor legate de cadastru, primarul a rămas la dispoziția cetățenilor pentru a discuta problemele ridicate de aceștia.

„Încerc să răspund personal și punctual fiecăruia dintre ei. Vă asigur de toată disponibilitatea și priceperea mea!”, a transmis Mihai Rachieru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3