930×122 CAPRA 5

cadastru argeș

Cadastru GRATUIT în Argeș!

Cadastru GRATUIT în Argeș!

Citiți și: Servicii stomatologice gratuite!

Românii vor putea beneficia de cadastru gratuit, iar pe lista completă a localităților incluse în program se află și județul Argeș.

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) desfăşoară lucrări de înregistrare sistematică a proprietăţilor în 2.356 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT), pe o suprafaţă de 6,5 milioane de hectare., scrie Antena3 Cnn.

Citiți și: Veste mare pentru mii de argeșeni! Este gratuit!

Potrivit listelor oficiale, peste 2.300 de comune din mai multe județe vor beneficia de cadastru gratuit.

Lucrările, realizate atât la nivelul întregii localităţi (în 519 UAT-uri), cât şi pe sectoare cadastrale, sunt gratuite pentru cetăţeni.

Cadastru GRATUIT în Argeș!

Acestea se desfășoară în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF).

Lista localităţilor incluse în program poate fi consultată aici.

Costurile sunt suportate din veniturile proprii ale ANCPI, obținute din fonduri europene nerambursabile (prin Programul Operațional Regional 2014-2020), dar și din bani din bugetele locale ale primăriilor, mai arată sursa citată.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la Primăria localității în care este situat terenul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Maria Maris spune:

    Bună seara! As dori sa știu cd se va realiza cadastrarea gratuita a locuințelor și terenurilor în satul Dobroț comuna Tomesti Jud Hunedoara?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90