New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

CĂLĂTORI SCANDALIZAȚI. RECLAMAȚII LA PUBLITRANS

Călători scandalizați. Reclamații la Publitrans. Conducerea de la Publitrans a înaintat Consiliului Local Pitești, instituția în subordinea căreia funcționează societatea de transport de călători, un raport de activitate pentru primul trimestru al anului în curs.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Potrivit documentului, în primele trei luni ale acestui an şoferii autobuzelor Publitrans au provocat patru accidente rutiere, accidente în privința cărora vina le-a aparţinut acestora. Din fericire, în urma accidentelor au rezultat doar pagube materiale, nu și răniţi, societatea fiind nevoită să plătească despăgubiri.

Pe de altă parte, conform sursei citate, în perioada amintită pe adresa Publitrans au fost formulate 14 reclamaţii din partea călătorilor.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Călătorii sunt scandalizați de modul în care conduc unii șoferi de la Publitrans, de grupurile de hoți din autobuzele de pe liniile aglomerate și de lipsa aerului condiționat în autobuze.

Cele doar 14 reclamații sunt prea puține față de gradul de nemulțumire pe care călătorii preferă să și-l manifeste pe rețelele de socializare sau prin intermediul presei. La începutul acestei luni, ePitești a preluat din nemulțumirile călătorilor la adresa unor șoferi de autobuze Publitrans. Amănunte, AICI.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90