Donaris 930 x 122

itm argeș

CALEA FERATĂ, REPARATĂ CU MUNCĂ LA NEGRU, ÎNTR-O GARĂ DIN ARGEȘ

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a desfășurat săptămâna aceasta o acțiune în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, în urma căreia au fost depistate mai multe cazuri de muncă la negru.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

„Astfel, în data de 09.06.2020, în scopul atingerii obiectivelor  constând în reducerea incidenței muncii nedeclarate, instituția noastră a beneficiat de sprijinul și experiența de abordare a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

În acest sens, echipa mixtă de inspectori de muncă și jandarmi a organizat o acțiune de control în zona Gării Golești unde se efectuau lucrări de reparație a șinelor de cale ferată. Cu această ocazie, a fost depistat un numar de 4 persoane care prestau activitate fără forme legale de angajare”, precizează ITM Argeș.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Angajatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 80.000 lei, totodată fiind  dispusă și măsură în sarcina sa constând în intrarea în legalitate.

(Foto descriptiv: Forumul pasionatilor de trenuri din RO)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3