Donaris 930 x 122

dacia

AU ÎNCEPUT TESTELE! DACIA PREGĂTEŞTE UN SUV MAI MARE DECÂT DUSTER

Renault Group avansează cu proiectul noului SUV pe care marca Dacia îl va include în gama sa începând de anul viitor. Este vorba despre un înlocuitor al lui Lodgy, care se transformă astfel din monovolum în crossover.
Francezii fac deja teste avansate cu viitorul SUV Dacia, după cum relevă fotografii publicate de revista L’Argus. Imaginile dezvăluie un „măgar”, adică un vehicul acoperit cu o caroserie diferită de cea pe care o va avea în versiunea de serie, cu siglă Renault. În acest caz, inginerii francezi au ales Renault Espace, un MPV care a fost și el transformat la ultima generația în crossover.
Dimensiunile viitorului SUV Dacia vor fi apropiate de cele ale lui Lodgy, între 4,5 și 4,6 metri. În plus, este cert acum că acest model va beneficia de noua platformă CMF-B, pe care au fost dezvoltate noile Sandero și Logan. Acest lucru îi va oferi atât șansa unor noi tehnologii, cât și posibilitatea introducerii motoarelor de ultimă generație, E-Tech hibrid. De asemenea, el va oferi șapte locuri, astfel că va deveni o opțiune importantă pentru familiile care au nevoie de un astfel de vehicul.
Deja informațiile neoficiale au confirmat că se renunță la denumirea Lodgy, însă speculațiile privind denumirea Grand Duster nu au fost deocamdată confirmate. Data prezentării noului model ar putea fi toamna lui 2021, cu intrare pe piețele europene din 2022.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90