New Profesional Consult 930 x 122

automobile dacia

DACIA DĂ LOVITURA CU NOUL SANDERO

Dacia dă lovitura cu noul Sandero. Presa franceză a prezentat primele fotografii-spion ale noului model Dacia Sandero, care ar urma să fie lansat în acest an.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Publicația L’ Argus scrie că noul model fabricat la uzina Automobile Dacia din Mioveni „va fi cosmetizat și nu va mai avea aspect de low cost”.

“În primul rând, este vorba despre o creștere în dimensiuni. Noul Sandero va avea în jur de 4,30 de metri, față de 4,07 metri cât are modelul actual. De altfel, Sandero va fi construit pe o nouă platformă, pe care mai regăsim și Renault Clio.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

Apoi, o altă schimbare importantă este legată de capacitatea portbagajului, care va crește până la 380-400 de litri.

În plus, calitatea materialelor din interior se va îmbunătăți, iar opțiunile și dotările de siguranță vor fi variate.

Presa internațională mai dezvăluie că pe Sandero vom regăsi frânâre automată în caz de urgență, sistem de recunoaștere a pietonilor și un sistem MediaNav Evo 2.0, compatibil cu Android Auto si Apple Car”, scrie ziare.com. (Sursă foto: L’ Argus)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA