New Profesional Consult 930 x 122

dacia

Dacia va lansa nu unul, ci două SUV-uri

Renault a surprins ieri pe toată lumea și a anunțat un SUV mai mare decat Duster, unul compact, numit Bigster, dar care va sosi abia peste 4 ani (detalii, AICI)

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

Un alt SUV Dacia, despre care s-a spus că poate fi denumit Grand Duster, intră însă pe ultima sută de metri înainte de lansare. Nu există încă niciun anunț oficial legat de acesta, însă se înmulțesc tot mai mult informațiile neoficiale. Se știe deja că acesta va fi mai mare decât Duster și va avea 7 locuri. De asemenea, este de așteptat ca noul model să preia cele mai multe din reperele estetice ale generațiilor 3 ale Sandero și Logan.

Publicația Auto Bild a realizat noi imagini ale crossoverului Dacia care va înlocui Lodgy. Imaginile sunt bazate pe elementele de design ale lui Sandero Stepway. Caroseria prezentată de jurnaliștii germani seamănă cu modelul imaginat anterior de designerul Kleber Silva: cel puțin la fel de spectaculoasă ca Sandero Stepway, mult mai spațios și gata să concureze cu modelele concurenților din segmentul C-SUV. Acesta va face tranziția de la Duster la Bigster și va deschide calea mărcii de la Mioveni către noi clienți pe piețele europene și cele internaționale.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

(Foto: autobild.de / Sursa: autobild.de)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA