930×122 CAPRA 5

brit motor ag

(GALERIE FOTO) NOUL DISCOVERY, LANSAT DE LAND ROVER

Noul Discovery, lansat de Land Rover. La Salonul Auto de la Paris, desfășurat recent, Land Rover a lansat cel mai recent model Discovery.

Citiți și: PREMIERĂ AUTO ÎN ARGEȘ: NOUL DISCOVERY

Noul Discovery este inspirat de conceptul Discovery Vision, lansat la Salonul Auto din 2014 de la New York, care prezenta schimbările majore spre care se îndrepta întreaga gamă Discovery. Designul revoluționar, versatilitatea ingenioasă şi abilitățile inegalabile Land Rover transformă noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta toate simţurile.

Gerry McGovern, directorul de design Land Rover, a declarat: „Designul creează o legătură emoţională între clienţi şi vehiculele noastre. Strategia clară de design pe care o adoptăm ne asigură faptul că vehiculele noastre pot fi recunoscute imediat şi comunică valorile Land Rover pe care clienţii noştri le apreciază. Volumul şi proporţiile foarte echilibrate ale noului Discovery, suprafeţele sofisticate şi detaliile de mare precizie se îmbină perfect cu integritatea conceptului, pentru a crea un SUV premium adaptat cerinţelor clienţilor moderni.”

Citiți și: BRIT MOTOR AG: REZULTATE EXCEPŢIONALE ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI 2016

Elementele de design specifice includ plafonul în trepte, prezent în ultimele 4 generaţii de Discovery, care asigură o soluţie elegantă pentru o nevoie practică. Plafonul în trepte optimizează spaţiul disponibil în zona capului pentru pasagerii de pe rândul 3 de scaune.

Integritatea tehnologică şi de design Land Rover asigură noului Discovery posibilitatea de a permite transportul a 7 adulţi, într-un format de caroserie de tip SUV, cu o lungime mai mică de 5 metri (4.970 mm). Ambele scaune de pe rândul 3 dispun de puncte de fixare ISOFIX (în total 5), pentru ca familiile cu mulţi membri să poată amplasa scaunele pentru copii pe cel mai potrivit loc, în funcţie de nevoi.

Ediţia limitată „First Edition” reprezintă cea mai exclusivistă variantă a noului Discovery. La nivel global vor fi disponibile doar 2.400 de autovehicule, cu detalii precum hărţi inscripţionate pe ornamentele din aluminiu ale uşilor şi ale planşei de bord, sigle speciale, combinaţii de culori îndrăzneţe şi o listă cuprinzătoare de dotări standard.

Habitaclul şi configuraţia flexibilă oferită de scaune sunt completate de o altă caracteristică a versatilităţii spectaculoase a noului Discovery: sistemul multimedia InControl Touch Pro Jaguar Land Rover. Configuraţia intuitivă dispune de un ecran tactil cu diagonala de 10″, amplasat în partea superioară a consolei centrale şi care permite reducerea cu o treime a numărului de butoane din această zonă, oferind un aspect organizat şi aerisit. De asemenea, s-a colaborat cu MeridianTM pentru  dezvoltarea a două sisteme avansate specifice noului Discovery. Versiunea îmbunătăţită dispune de 10 difuzoare şi o putere de 380 W, iar sistemul audio surround, de 16 difuzoare, subwoofer şi o putere de 825 W.

Echipamentul preferat de familii este cheia inteligentă tip brăţară, Activity Key, un dispozitiv sofisticat care le permite clienţilor să se bucure de activităţile sportive şi hobby-urile active fără să fie nevoiţi să utilizeze cheia standard. În situația în care cheia inteligentă tip brăţară este ţinută în dreptul literei D a emblemei Discovery de pe hayon, vehiculul se încuie, iar cheia obișnuită se dezactivează şi poate fi lăsată în habitaclu. Acest lucru le permite clienţilor să practice activităţi precum înotul, alergarea, călăria sau diferite jocuri fără să-şi facă griji cu privire la securitatea vehiculului.

Modelul va fi disponibil în România, spre vânzare, începând din primăvara anului 2017. Pentru informaţii complete şi pentru a fi la curent cu toate noutaţile, vă invităm să accesaţi site-ul landrover-britmotorag.ro/.

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, dealer şi service autorizat Jaguar Land Rover, şi-a început oficial activitatea în anul 2010. Complexul auto de tip 3S (sales – service – spare parts) include un showroom auto, un service mixt (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), spaţiu pentru prezentarea modelelor şi comercializarea pieselor de schimb şi a accesoriilor originale Jaguar Land Rover, precum şi o zonă dedicată autoturismelor rulate.

“Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. În România este un moment extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. Atât creşterea economică, perpectiva economică bună, cât şi nivelul mic al dobânzilor la contractele de leasing au condus la o creştere fără precedent în ultimul an a segmentului premium. BRIT Motor AG  va rămâne o companie foarte activă pe această piaţă, atât în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme premium noi, cât şi activitatea de service.”, precizează Adrian Prodănel, director general BRIT Motor AG.

BRIT Motor AG, dealer oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România, rezultatele înregistrate la finalul anului 2015 clasând această companie pe locul întâi în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme noi în afara Bucureştiului. Creşterea cifrei de afaceri înregistrată în 2015 a fost de 124%, fiind una dintre cele mai importante creşteri la nivel naţional în segmentul premium.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3