NOR CURIER 930X122

brit motor ag

NOUA GENERAȚIE DISCOVERY, LA BRIT MOTOR AG

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover în judeţul Argeş, oferă cele mai recente modele Jaguar şi Land Rover, modele care satisfac nevoile clienţilor de performanţă, tehnologie, confort şi siguranţă.

Citiți și: PREMIERĂ AUTO ÎN ARGEȘ: NOUL DISCOVERY

Primul din noua generaţie Discovery, Noul Discovery Sport este cel mai versatil şi capabil SUV premium compact din lume. Noul model oferă opţiunea de “5+2” scaune, păstrând aceleaşi dimensiuni ale unui SUV premium de 5 locuri. Discovery Sport este disponibil atât cu transmisie automată cu 9 trepte de viteză, cât şi cu transmisie manuală, cu 6 trepte, împreună cu opţiunea de tracţiune integrală sau doar frontală.

La capitolul motorizări, Land Rover Discovery Sport surprinde şi oferă o serie de motoare pe benzină şi motorină. În momentul de faţă sunt trei versiuni de motorizare. Prima dintre acestea este de 2, 2 litri TD4 diesel, care dezvoltă 150 CP şi 400 Nm, cu un sprint 0-100 km/h în 11, 7 secunde. Următorul este tot un 2, 2 litri SD4 diesel, dar acesta dezvoltă 190 CP şi 420 Nm, motiv pentru care sprintul 0-100 km/h durează 10, 4 secunde. Ambele versiuni ale motorului diesel pot fi cuplate şi transmisiei automate cu nouă rapoarte. Motorul de top este unul pe benzină, de 2, 0 litri Si4, care dezvoltă 240 CP şi 340 Nm. În cazul acestuia sprintul 0-100 km/h se face în 8, 2 secunde.

Citiți și: (GALERIE FOTO) NOUL DISCOVERY, LANSAT DE LAND ROVER

Noul Discovery Sport este acum disponibil la BRIT Motor AG, Dealer Oficial Land Rover în judeţul Argeş.

BRIT Motor AG reuneşte două mărci iconice: Land Rover – lider mondial în producția de autoturisme premium de teren și Jaguar – una dintre cele mai cunoscute mărci din segmentul maşinilor de lux la nivel global.

La BRIT Motor AG achiziţionarea oricărui model Land Rover sau Jaguar se transformă într-o experienţă inedită, prin furnizarea de servicii la cel mai înalt nivel din momentul în care faceţi primul pas în showroom şi până când vă urcaţi în noua dumneavoastră maşină.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3