Donaris 930 x 122

dacia

LOGAN_MCV

LOGAN ÎŞI SCHIMBĂ NUMELE

A treia generație a celebrului model Dacia Logan a fost deja lansată, în Europa, alături de versiunile de caroserie mult mai populare în acest moment, Sandero și Sandero Stepway.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Astfel, grupul francez Renault a depus un dosar pentru patentul designului noii generații Logan, sub marca Renault, în care se pot vedea clar modificările pe care mașina le va suporta, anunță Profit.ro. Este vorba despre adaptarea unor faruri specifice Renault, o grilă nouă și diferite elemente specifice ale caroseriei, proiectoare de ceață, dar și stopurile de frână. Pe desenele industriale depuse în dosarul pentru invenții și mărci se află însă și un nou nume: Taliant.

Acesta este, conform indiciilor, numele pe care îl va purta modelul Renault, care va prelua aproape toate reperele Dacia Logan. Practic, nu vom mai avea combinația Renault Logan, ci doar Dacia Logan și Renault Taliant. Numele face o asociere discretă cu alt nume de model al Renault, Talisman, încercând, probabil că preia din imaginea acestuia.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Mai multe amănunte, AICI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90