Donaris 930 x 122

dacia

LOGAN_MCV

LOGAN ÎŞI SCHIMBĂ NUMELE

A treia generație a celebrului model Dacia Logan a fost deja lansată, în Europa, alături de versiunile de caroserie mult mai populare în acest moment, Sandero și Sandero Stepway.

Citiți și: Dacia a inițiat o rechemare pentru noua generație Sandero

Astfel, grupul francez Renault a depus un dosar pentru patentul designului noii generații Logan, sub marca Renault, în care se pot vedea clar modificările pe care mașina le va suporta, anunță Profit.ro. Este vorba despre adaptarea unor faruri specifice Renault, o grilă nouă și diferite elemente specifice ale caroseriei, proiectoare de ceață, dar și stopurile de frână. Pe desenele industriale depuse în dosarul pentru invenții și mărci se află însă și un nou nume: Taliant.

Acesta este, conform indiciilor, numele pe care îl va purta modelul Renault, care va prelua aproape toate reperele Dacia Logan. Practic, nu vom mai avea combinația Renault Logan, ci doar Dacia Logan și Renault Taliant. Numele face o asociere discretă cu alt nume de model al Renault, Talisman, încercând, probabil că preia din imaginea acestuia.

Citiți și: Dacia lansează un nou model!

Mai multe amănunte, AICI

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441