930 x122 grota rece

dacia

NOUA DACIA SANDERO, PRIMA IMAGINE REALĂ

Dacia și-a uimit fanii atunci când a făcut publice imaginile cu noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Din acel moment, cei interesați de cea de-a treia generație a modelelor nu fac decât să vâneze imagini noi cu mașinile care vor ajunge pe piața din România abia anul viitor. Iar eforturile lor au avut succes. Prima imagine reală cu noua Dacia Sandero a apărut pe grupul de Facebook Logan Club România.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Fotografia arată un Sandero în versiune Stepway, în culoarea Atacama Orange, aflat într-o parcare. Se pot observa grila nouă, flancată de farurile cu tehnologie LED care imită forma literei “Y” și care i-au făcut pe mulți dintre cei care le-au văzut să le compare cu farurile unor modele premium și chiar sport. Fotografia confirmă și look-ul robust al capotei, care prezintă nervuri proeminente, așa cum am văzut și în imaginile oficiale.

Aripile au – specific versiunilor Stepway din portofoliul Dacia – protecții din plastic. Mașina rulează pe jante din aliaj cu finisaj negru. Se pot observa și bandourile din plastic de pe portiere, oglinzile de mari dimensiuni, dar și șinele barele de pe acoperiș.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Sursa: Promotor.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3