930×122 CAPRA 5

dacia

Luna aceasta iese Dacia electrică la vânzare. Preţuri surprinzătoare

Primul automobil Dacia complet electric se pregătește de lansare, mai întâi pentru companiile de închiriere, apoi pentru clienții privați. Primele mașini Dacia Spring vor fi livrate chiar în luna martie, lună în care vor debuta și comenzile pentru persoane fizice, anunță Profit.ro.

Citiți și: Uzina Dacia, veste MARE! Astăzi s-a anunțat

Dacia a transmis către dealeri primele prețuri cu care vor fi vândute mașinile electrice Spring, începând din această lună. Prețurile au fost publicate de presa franceză, fiind preluate de pe un forum unde au fost postate de un dealer, alături de câteva fișe de produs. Prețul de pornire pentru Dacia Spring va fi de 16.990 de euro, pentru versiunea Confort, preț la care se vor aplica eventualele subvenții de tip Rabla Plus.

Versiunea va fi una cu un nivel minim de dotări, printre care climatizarea manuală. Versiunea superioară, Comfort Plus, va avea printre altele display multimedia de 7 inci și vopsea metalizată și va costa 18.490 de euro. Prețurile sunt pentru Franța, astfel că în România pot fi mici diferențe. Potrivit aceleiași surse, precomenzile (rezervări) pentru public vor fi deschise pe 20 martie, iar comenzile vor putea fi făcute oficial în luna iunie, cu livrarea mașinii în septembrie.

Citiți și: Șefii de la Dacia au făcut anunțul! Vestea mult așteptată

Mai multe amănunte, AICI

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

 • Andrei spune:

  Bine ca avem ford puma. In jur de 18.000 cu tot cu redureri , hybrid , incalzire in parbriz, scaune incalzite , 150cp , net superioara.

 • a spune:

  prefer ford puma, e superba

 • SN spune:

  Pai Spring iese la 9000 varianta mai scumpa, cu tot cu reduceri – pentru a doua masina intr-o familie, e mai mult decat de-ajuns.

  Puma e dublu pret – intr-adevar si comfort, dotari, etc.

570 pe 90 Costache