NOR CURIER 930X122

impact

TESTE DE IMPACT ÎN TRAFIC ÎN PITEŞTI!

Mai mulţi şoferi au fost opriţi astăzi de Poliţia Rutieră Argeş în zona Rectoratului Universităţii de Stat din Piteşti.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu un important dealer auto. S-au depus actele

Motivul pentru care şoferii au fost opriţi a fost legat de o companie de conştientizare a importanţei purtării centurii de siguranţă în trafic, acţiune ce s-a încris în cadrul proiectului „Condu prudent! Siguranţă în Trafic!”.

Şoferii au testat, prin intermediul unui simulator, duritatea unui impact în trafic la o viteză de 8-10 km/h.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

La acest eveniment a fost prezent şi campionul de raliuri Vali Porcişteanu.

Este o acţiune pe care am văzut-o deja şi în alte oraşe, e bine că a ajuns până la urmă şi în Piteşti. După ce experimentezi un impact la 10 km pe oră, îţi dai seama ce înseamnă unul la o viteză mai mare! O maşină nu trebuie să se pună în mişcare până când centura nu a fost cuplată.”, a declarat Porcişteanu.

Acţiunea s-a desfăşurat în parteneriat cu Universitatea din Piteşti şi Rotary Club. Tineri voluntari de la Rotaract Piteşti, dar şi studenţii Universităţii au au distribuit materiale informative.

Proiectul de astăzi se încadrează într-o strategie de-a noastră de a fi cât mai aproape de interesele comunităţii. Universitatea aparţine comunităţii şi trebuie să se implice în proiecte… O să vedeţi că vom mai avea astfel de acţiuni.”, a spus rectorul Ionel Didea. Acţiunea continuă până la ora 18.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90