Donaris 930 x 122

coreea de sud

COREEA DE SUD A CÂȘTIGAT FESTIVALUL „CARPAȚI”

Coreea de Sud a câștigat ediția din acest an a Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”, eveniment inclus în Sărbătorile Argeșului și Muscelului. Ansamblul Suncheon Dance Company a primit din partea organizatorilor un premiu de 10.000 de lei.

Citiți și: Moment rar în Pitești. Poze peste poze la „foc automat”!

Un premiu de 7.000 de lei a intrat în posesia ocupanților locului II: ansamblul Tbeti-Batumi din Georgia. Pe locul al treilea s-a clasat Argentina, cu ansamblul Ballet de la Provincia Santa Cruz, premiul fiind de 5.000 de lei.

Amintim că la ediția 2015 a acestui festival, organizat de Consiliul Județean Argeș, au participat ansambluri folclorice din Argentina, China, Franța, Georgia, Guam, Coreea de Sud, Letonia, Serbia, Turcia și România.

Citiți și: SĂRBĂTOARE LA MUZEUL GOLEȘTI. TRANSPORT GRATUIT

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/eveniment-cultural/a-fost-show-in-piata-primariei-super-galerie-foto/. (Foto: DABIX by Fred Dew)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90