930 x122 grota rece

profesional new consult

ÎNSCRIE-TE ACUM! CURS ACREDITAT DE STILIZARE SPRÂNCENE – PENSAT PROFESIONAL

Nu rataţi ocazia de a participa la cursul de PENSAT PROFESIONAL, curs acreditat în cadrul căruia veti învăța de la formatori profesioniști tehnici de pensat, tuns, vopsit și de realizare a formei ideale pentru fiecare tip de față, dar și revoluţionara metodã – Henna Spa.

Citiți și: Ofertă de nerefuzat! Curs acreditat de Recepționer Medical, cu plata în rate!

Susţinut în cadrul firmei Profesional New Consult, cursul se adreseazã tuturor celor ce doresc sã înveţe tehnicile profesionale de lucru pentru a practica legal activitatea de stilizare sprâncene, pensat în saloanele profesionale, dar şi celor care doresc sã îşi însuşeascã tehnica autopensatului, stilizându-şi astfel sprâncenele şi evitând cheltuielile suplimentare.

 

Citiți și: Firmă recunoscută în Pitești, anunț deosebit de important

 

Câteva dintre temele ce vor fi abordate în cadrul cursului sunt:

  • tehnica realizãrii unor forme ideale ţinând cont de geometria feţei;
  • cunoaşterea celor mai noi tendinţe în materia pensatului şi stilizatului sprâncenelor;
  • cunoaşterea intrumentarului de lucru şi folosirea corectã a acestuia;
  • vopsirea corectã a sprâncenelor;
  • armonizarea dorinţei clientului cu forma corectã de sprâncene;
  • tips&tricks;
  • soluţii pentru îndreptarea sprâncenelor compromise;
  • tehnica autopensatului.

 

Formatori cu experienţã îndelungatã ce au format de-a lungul anilor sute de cursaţi, condiţii de studiu excelente şi materialele profesionale folosite în cadrul cursului sunt motive suficiente pentru a participa la acest curs ce pune accent în proporţie de 90% pe elementele de practicã atât de necesare în practicarea cu succes a acestei activitãţi.

 

 

Cursul de Pensat Profesional demareazã în perioada urmãtoare, iar LOCURILE sunt LIMITATE. Dacã doriti sã îl parcurgeţi, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.333.777, 0758.490.490, 0784.045.025, sau la email: office@profesionalnewconsult.ro sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele market Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

 

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii

Curs Coafor

Curs Machiaj

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3