930 x122 grota rece

diana ștefănescu

DIANA ȘTEFĂNESCU, PREMIU LA UN FESTIVAL INTERNAȚIONAL

Cel mai recent concurs la care a participat i-a adus un foarte bun loc II. Competiția a fost un festival internaţional de top, ,,Crystal Stars Music Fest’’, care s-a desfăşurat weekendul trecut în Iaşi. Vorbim despre piteșteanca Diana Ștefănescu.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

,,All that jazz a fost piesa cu care am impresionat juriul, juriu din care au făcut parte Mihai Alexandru, ca preşedinte, şi, ca membri, profesioniști în ale muzicii din țări ca Bulgaria, Japonia, Indonezia, Chile şi Palestina.’’, spune Diana.

Vă amintim că Diana Ștefănescu are 18 ani şi este elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ și Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Pitești. În ultimul an ea a reușit să câștige mai multe concursuri naționale de muzică la care a participat. (Foto: Facebook Diana Ştefănescu)

Citiți și: Spectacol incendiar la Mioveni

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3