930×122 CUMPANA 5

cantus mundi

GALA „CANTUS MUNDI”. ZECI DE CORURI DE COPII CÂNTĂ ÎN PITEȘTI

Între 17 și 20 decembrie 2019, timp de patru zile, începând de la ora 17, în Sala “Lumina” a Centrului Cultural Județean (Pitești, bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 141), 44 de coruri de copii din Argeș vor susține spectacole de cânt coral dedicate sărbătorilor de iarnă și copilăriei.

Citiți și: Pitești. Anunțul zilei de la Spitalul Județean de Urgență!

Peste 1.000 de copii și tineri din coruri și ansambluri muzicale din Pitești și alte localtăți din județul Argeș vor încânta publicul cu colinde și lucrări corale special pregătite pentru a întâmpina Crăciunul și Noul An.

Evenimentul este parte a programului național “Cantus Mundi”, una dintre cele mai importante realizări ale Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Citiți și: Urmează spectacol după spectacol în centrul Piteștiului

“Cantus Mundi” este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat în 2011 de reputatul dirijor Ion Marin și derulat alături de membri ai Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

După 8 ani de activitate, “Cantus Mundi” a adunat sub umbrela sa peste 1.400 de coruri. Mai bine de 48.000 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3