930 x122 grota rece

ileana ciuculete

POATE O VEDEM LA NEXT STAR! NAȘA EI ESTE ILEANA CIUCULETE!

Maria Alexandra Voinicilă are 13 ani şi este elevă la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti. A început să cânte la vârsta de 3 ani. Paşii către muzică i-au fost îndrumați de naşa ei, nimeni alta decât marea cântăreață de muzică populară Ileana Ciuculete. Cântă, însă, nu muzică populară, ci ușoară.

Citiți și: DOLIU LA LICEUL DE ARTE “DINU LIPATTI” DIN PITEȘTI

Tatăl ei este acordeonist şi profesor de muzică

Citiți și: MIHAELA CIAUȘESCU VREA SĂ AJUNGĂ ÎN HOLLYWOOD

Maria are deja publicul său. Cântă la spectacole caritabile, la Baluri ale Bobocilor sau la diverse alte evenimente. Tatăl ei, Marian Voinicilă, profesor de muzică la Şcoala Populară de Arte și Meserii și acordeonist (foto 2), îi este aproape: “Eu am spectacolele mele, iar el, pe ale lui. Mă mai ajută, însă, să cânt corect, îmi spune ce e bine”. Pentru Maria muzica reprezintă totul: „Muzica înseamnă artă şi disciplină. E viaţă pentru mine! Prin muzică mă regăsesc, muzica vindecă. Pentru viitor îmi doresc să fiu o cântăreaţă de succes. Peste 10 ani mă văd tot în România, pe o scenă înaltă, cu fanii mei care vor striga Ali!, Ali!”, spune, amuzată, Maria Alexandra Voinicilă pentru ePiteşti.

Sunt șanse să o vedem pe scena de la Next Star

Acum aşteaptă un răspuns important pentru viitoarea ei carieră. A participat la preselecţii pentru cunoscutul concurs tv Next Star, de pe Antena 1. A cântat două melodii: Cristina Aguilera – You lost me și Nicole Cherry – Memories. Urmează să i se comunice dacă se numără printre copiii aleși să apară în emisiune. Maria se antrenează câte 6 ore pe zi, voce şi instrument (flaut). Ea a participat la diferite concursuri. Anul trecut la concursul judeţean „Speranţe argeşene” a obținut locul II, iar anul acesta, o diplomă de excelenţă alături de Filarmonica din Bucureşti și premiul I la un concurs de colinde. O puteți asculta aici:https://www.facebook.com/photo.php?v=1437204056510549&set=vb.100006629054257&type=3&theater.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90