EcoMoto 930×122

consilier educațional

ELEVII DE LA „DINU LIPATTI”, CONSILIAȚI PENTRU STUDENȚIE

Pe 16 iunie elevii Liceului de Artă ,,Dinu Lipatti’’ din Pitești vor primi vizita unui oaspete special: Emilia Szuszumann. Emilia este consilier educaţional şi va veni tocmai din Timişoara pentru a le vorbi tinerilor piteșteni despre ceea ce înseamnă studiul în străinătate.

Citiți și: DOLIU LA LICEUL DE ARTE “DINU LIPATTI” DIN PITEȘTI

,,Practic, sunt podul dintre tinerii de liceu şi universitatea la care doresc să devină studenţi. Am studiat în Amsterdam şi am vizitat cam toate universităţile despre care le povestesc şi elevilor. Scopul întâlnirii noastre este să le transmit ceea ce pot face pentru ca un dosar să fie de succes. Le voi dezvălui tot ce am învăţat eu pe parcursul celor 7 ani de când sunt consilier educaţional şi din întâlnirile cu international offices ale universităţilor. Discutăm nu doar despre studiile în străinătate, ci îi fac să conştientizeze ce este important în succesul lor personal, fie că pleacă, fie că rămân în România.

Mă mândresc cu faptul că am la activ peste 600 de elevi consiliaţi în toată ţara.’’, spune Emilia Szuszumann. (Foto: Facebook Emilia Szuszumann)

Citiți și: FLAUTUL „FERMECAT” DE LA „DINU LIPATTI”, ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3