New Profesional Consult 930 x 122

costel feraru

ELEV LA „DINU LIPATTI”, DESIGNER VESTIMENTAR ȘI DANSATOR DE EXCEPȚIE! VEZI GALERIE FOTO!

Costel Feraru pune designul vestimentar pe primul loc.

Citiți și: DOLIU LA LICEUL DE ARTE “DINU LIPATTI” DIN PITEȘTI

În vârstă de 17 ani și elev în clasa a X-a la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Pitești (arte plastice, secţia textile), Costel a câştigat deja premii la diverse concursuri de profil. În plus, este pasionat de dans. Din luna septembrie a anului trecut face parte din trupa Street Legacy (foto 7). 4 fete şi 4 băieţi se antrenează câte 4 zile pe săptămână pentru a participa la toamnă la emisiunea tv “România dansează”, de pe Antena 1.

„Am participat la o tabără de film. Erau dansatori, actori și fotografi, toţi elevi în licee de artă din întreaga țară. Dansam fiecare cum ne pricepeam mai bine. Toţi de acolo mi-au spus să mă apuc de dans pentru că am potenţial şi aşa am făcut.”, ne spune Costel Feraru. „Dansez pentru că îmi place și pentru că mă simt liber şi fără obligaţii. Îmi doresc ca pe viitor să devin deigner vestimentar şi să îmbin această meserie cu dansul.”, adaugă tânărul. De curând a avut o prezentare la un târg de rochii de mirese, cu creații făcute de el de la A la Z. „Merg pe idele mele, nu mă inspir de la nimeni. Prin design vestimentar vreau să exprim prin haine personalitatea omului.”, completează Costel. (Foto: Facebook Costel Niţu)

Citiți și: FLAUTUL „FERMECAT” DE LA „DINU LIPATTI”, ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90