Donaris 930 x 122

concert simfonic

SEARĂ HAYDN VERSUS MOZART, LA FILARMONICA PITEȘTI

Filarmonica Pitești organizează joi, 27 februarie 2020, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic Haydn versus Mozart, cu pagini muzicale semnate de cei doi mari compozitori.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Florin Totan, din nou cu orchestra Filarmonicii Pitești

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești revine, ca dirijor, Florin Totan.

Născut într-o familie de muzicieni, Florin Totan (foto) studiază arta dirijorală în Bucureşti, la Academia de Muzică, perfecţionându-se, ulterior, prin cursuri de măiestrie cu Sergiu Celibidache în München şi Mainz, cu F. Ferrara în Siena şi R. Schumacher în Berlin şi Paris.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Este câştigătorul unor concursuri internaţionale de gen din Austria şi Germania. Întreprinde turnee concertistice în Franţa, Italia, Anglia, Germania, Spania, Portugalia, Israel, Austria, Belgia, Elveţia, Finlanda, Mexic, Egipt, Ecuador, Turcia și SUA, conducând renumite orchestre. Participă la festivalurile internaţionale din Paris, Avignon, Bergamo etc.

Din ianuarie 2000 este dirijorul permanent al orchestrei simfonice a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea.

A mai fost prezent la Filarmonica Piteşti în stagiunile trecute, bucurându-se de aprecieri atât din partea publicului, cât şi a orchestrei simfonice.

Două simfonii într-o singură seară

În program: Joseph Haydn – Simfonia nr. 100 în Sol major, Militara, și Wolfgang Amadeus Mozart – Simfonia nr. 39 în Mi bemol major.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90