EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

MITICĂ POPESCU, LA FESTIVALUL NAȚIONAL DE TEATRU DIN MIOVENI

Iubitorii de teatru sunt așteptați în perioada 25-27 septembrie la Festivalul Național de Teatru pentru Copii și Tineret “Ludicus”.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Spectacolele se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni, cei 190 de participanți urmând să concureze la două secțiuni de vârstă: 10-14 ani și 15-18 ani.

În competiție s-au înscris 19 trupe, care reprezintă Casa de Cultură a Studenților din Pitești, Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” din Pitești, Școala Gimnazială nr. 11 din Botoșani, Liceul Tehnologic din Topoloveni, Centrul Educațional „Keyko” din Câmpulung Muscel, Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni, Centrul Cultural Pitești, Asociația 3Fest din Pitești, Școala Gimnazială nr. 1 „Cuza Vodă” din Călărași, Școala Populară de Arte și Meserii din Slatina, Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești, Liceul Teoretic „Callatis” din Mangalia, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, „Teatrul pentru Toți” din Pitești, compania „Okaua” din București și Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Evenimentul, devenit deja tradiție și ajuns anul acesta la ediția a XIII-a, este organizat de Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”.

Președintele juriului va fi marele actor Mitică Popescu. Din juriu vor face parte Maria Ștefănescu (reprezentant al Consiliului Local Mioveni), Petre Moraru (actor la Teatrul Mic din București), Constantin Economu (secretar de redacție la TVR), Constantin Georgescu (profesor universitar) și Mihai Savu (actor).

Programul festivalului:

Vineri, 25 septembrie

Ora 14:30 – Discuții tehnice

Ora 15 – Deschiderea oficială

Ora 15:30 – Desfășurarea concursului pentru secțiunea 10-14 ani

Sâmbătă, 26 septembrie

Ora 10 – Workshop „Arta actorulu”, susținut de Mihai Savu și Liviu Chițu

Ora 14:30 – Desfășurarea concursului pentru secțiunea 15-18 ani

Duminică, 27 septembrie

Ora 11 – Gala de premiere. (Foto Mitică Popescu: libertatea.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90