930 x122 grota rece

gheorghe ofrim

SALĂ PLINĂ LA ONE MAN SHOW

Sală plină la One man show. Într-o sală plină până la ultimul scaun, în hohotele de râs ale spectatorilor, jonglând cu glume inteligente și cu multă autoironie, Gheorghe Ifrim, unul dintre cei mai iubiți actori din actuala generație, ni l-a prezentat pe „Gigel – one man show”, piesa care a deschis aseară „Luna de Teatru la Mioveni”.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Spectatorii care au umplut sala mare a Centrului Cultural, veniți în număr mare, l-au răsplătit pe actor cu ropote de aplauze.

Mâine, 5 martie, de la ora 19, „Luna de Teatru la Mioveni” va continua în sala Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia cu piesa „Carpathian Garden”. Biletele se pot procura din timp de la Centrul Cultural Mioveni sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Prețul unui bilet este de 40 de lei.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Programul complet al festivalului, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90