Donaris 930 x 122

bulgaria

VIDEO: CÂT DE SIGURE SUNT GRECIA ȘI BULGARIA CA DESTINAȚII TURISTICE. CE SPUNE MINISTRUL SĂNĂTĂȚII

Prezent, joi, la Mioveni, în cadrul unei vizite pentru a evaluarea situaţiei Spitalului Orășenesc, ministrul Sănătății a răspuns mai multor întrebări ale presei, printre care și cea referitoare la două destinații turistice – Grecia și Bulgaria – catalogate de Prof. Dr. Alexandru Rafila, şeful Laboratorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti ca fiind  mai sigure decât alte țări în care românii și-ar putea programa concediile..

Citiți și: Stațiune nouă în Argeș!

Nelu Tătaru spune că lucrurile n-ar sta întocmai cum spune reputatul medic, lăsând să se înțeleagă că este destul de incertă eliminarea, de la jumătatea acestei luni, a perioadei de izolare de 14 zile, pentru românii care se vor întoarce din vacanțele petrecute în Grecia sau Bulgaria.

„Noi judecăm la nivelul Comitetului Național pentru Situații de Urgență fiecare stat în parte (…). Veți vedea spre 15 iunie și deciziile luate”, a declarat Nelu Tătaru, joi, la Mioveni.

Citiți și: Mega lovitură în Centru! Apare un nou hotel renumit în Pitești!

Iată întreaga declarație (VIDEO):

(Fot0: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3