Posada 930 x 122

1 decembrie

SĂRBĂTOREȘTE ROMÂNEȘTE ZIUA NAȚIONALĂ!

Sărbătorește românește Ziua Națională! 1 Decembrie este ocazia perfectă pentru o mini-vacanță cu familia sau prietenii. Ziua de 1 Decembrie este sărbătoare națională în România, astfel că toți românii din țară au zi liberă și un motiv în plus să rezerve o mini-vacanță, mai ales că se cumulează și cu ziua liberă prin lege de Sfântul Andrei de pe 30 noiembrie.

Citiți și: REZERVĂ ACUM! VACANȚĂ ÎN KUSADASI (TURCIA)

Pentru această perioadă românii aleg în special stațiunile de munte sau balneo, acolo unde, pe lângă relaxare și odihnă, se pregătesc petreceri tradiționale, cu mâncare specific românească.

Oferta de pachete și sejururi este vastă, cu cazare în hoteluri până la pensiuni. Pachetele sunt în așa fel concepute încât să satisfacă cerințele celor care optează pentru o vacanță cu familia, dar și ale celor care împreună cu prietenii sau colegii vor ca Ziua Națională să fie marcată cu o binemeritată mini-vacanță.

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (www.donaris.ro) vă propune câteva idei pentru petrecerea mini-vacanței de 1 Decembrie la prețuri avantajoase.

Ofertele complete le găsiți detaliate aici: http://www.donaris.ro/sejururi-interne/statiuni-montane/.

În stațiunea Sinaia la un hotel de 4 stele, pachetul de Ziua Națională costă 442 de lei/persoană/pachet de 4 nopți, cu mic dejun și cină cu program artistic în seara de 30.11.2017.

În stațiunea Predeal la un hotel 3 stele, un sejur de 3 nopți costă 315 lei/persoană, cu mic dejun și prânz festiv pe 02.12.2017, cu foc de tabără, mâncare la ceaun, platouri tradiționale, țuică și vin fiert, dansuri tradiționale și muzică live. Există acces la spa (saună, jacuzzi și fitness).

De asemenea, pe Transfăgărășan proprietarii de pensiuni vin cu oferte atractive. Astfel, pentru un sejur de 3 nopți la Cabana Capra de 3 stele un pachet cu plata integrală până pe 30 noiembrie costă numai 235 de lei/persoană, cu mic dejun și cină tradițională pe 01.12.2017.

Ofertele complete le găsiți detaliate aici: http://www.donaris.ro/sejururi-interne/statiuni-montane/.

Pentru informații suplimentare contactați agenția de turism Donaris Tours la numărul de telefon 0725.499.985 sau la adresa de e-mail office@donaris.ro.

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066