New Profesional Consult 930 x 122

dana grecu

DANA GRECU, ÎN VIZITĂ LA „STĂPÂNUL” BUGETELOR

În emisiunea de aseară pe care o moderează la Antena 3 piteșteanca Dana Grecu a promis că în această dimineață, din foarte multă curiozitate, îl va vizita la birou pe omul care de ani și ani de zile face bugetul de stat al țării. Pe omul discret, fără apariții televizate, de la Ministerul Finanțelor Publice pe care niciun guvern nu l-a schimbat din funcție pentru că se pricepe ca nimeni altul la rânduirea banului public.

Citiți și: Ministerul Finanţelor are poză de profil cu un Rolls Royce și un Mercedes

Zis și făcut. Jurnalista a fost astăzi la biroul de la minister al secretarului de stat Gheorghe Gherghina. Dana Grecu a constatat cu plăcută surprindere că GG nu este un „căpcăun” acru și scrobit. Gherghina a acceptat cu zâmbetul pe buze să facă și o fotografie cu jurnalista, fotografie pe care Dana Grecu a postat-o cu puțin timp în urmă pe contul ei de Facebook.

„Am crezut că domnul Gherghina e o… acritură de funcționar! Că n-o să vrea să facă poză, că o să facă pe importantul. A fost total pe dos. Am vorbit vreo 45 de minute despre tot și despre toate și am înțeles așa: relaxarea acestui om vine din faptul că știe meserie. De asta l-au ținut secretar de stat toți miniștrii care s-au perindat pe la Finanțe și Buget, unii dintre ei parașutați peste o instituție extrem de importantă.”, scrie Dana Grecu. (Foto: Facebook Dana Grecu)

Citiți și: MĂSURĂ ANAF PENTRU ȘOFERII DIN ARGEȘ ÎN CONTUL TAXEI AUTO

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA