EcoMoto 930×122

campanie epitesti.ro

Campania ePitești merge mai departe prin oameni!

Campania ePitești – „Și astăzi poate fi Crăciunul pentru copiii nevoiași. ePitești a ajutat, ajută și tu”, merge mai departe!

Citiți și: Video: Cadouri de la poliţişti pentru copiii defavorizaţi din Piteşti

Aducând în atenția publică povestea Centrului din Găvana, oamenii s-au mobilizat și au donat.

Extrem de multe persoane au răspuns ”POZITIV” campaniei inițiate de redacția noastră, aducând zâmbetul pe buze copiilor de la Centrul de Tip Familial ”Găvana”.

Astfel, zilele trecute, și o argeșeancă, împreună cu soțul său, le-a făcut o vizită celor mici.

Și ei au vrut să fie anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun, așa că s-au echipat cu daruri, hăinuțe, jucării și au pornit la drum cu gândul și dorința în suflet de a-i bucura pe copii.

 

 

Tânăra ne-a povestit că vizita era plănuită de mult și speră ca tot mai mulți oameni să le urmeze exemplul și să găsească motivația să fie mai buni, gândindu-se și la semenii lor.

 

„Cu această ocazie sperăm că vom motiva oamenii să fie mai buni, să ofere căldură și ajutor celor din jur, iar din puținul nostru să oferim și altora”, ne-a transmis argeșeanca.

Campania ePitești merge mai departe prin oameni ⬇️

Cadouri de la polițiști pentru copiii defavorizați din Pitești

Trei tineri cu suflet mare s-au alăturat campaniei ePitești, în sprijinul copiilor defavorizați

O antrenoare de înot și un psiholog din Pitești sunt ajutoarele lui Moș Crăciun

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3