NOR CURIER 930X122

cadouri

Trei tineri cu suflet mare s-au alăturat campaniei ePitești, în sprijinul copiilor defavorizați

Zilele trecute, trei tineri din Pitești s-au alăturat campaniei inițiate de redacția noastră, în sprijinul copiilor defavorizați din municipiul Pitești.

Citiți și: Ce cadouri scumpe a primit Iohannis în 2022. Vezi lista

Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24 de ani și un viitor polițist, care nu au stat pe gânduri și au răspuns pozitiv apelului lansat de ePitești, de a fi împreună Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul de Tip Familial ”Găvana”.

Citiți și: Argeş: Moş Crăciun a fost „deconspirat”, era poliţist. Sania, înlocuită cu autospeciala

Karina Ungureanu, antrenor de înot în Pitești, alături de prietena sa, Duminică Alexandra, de meserie psiholog, ajutate de un viitor polițist din municipiului Pitești, Zarzara Alin au reușit să aducă zâmbetul pe buze copiilor de la centru și să-i facă să simtă magia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadouri.

Cei trei tineri și-au unit forțele și au strâns o sumă de bani, cu ajutorul căreia au reușit să cumpere darurile pentru copii. Inițiativa lor a fost susținută și de către părinții copiilor de la bazin, unde Karina Ungureanu antrenează, dar și de către părinții copiilor de la cabinetul Alexandrei.

Pentru ca bucuria să fie una și mai mare, cei trei tineri, Karina, Alexandra și Alin s-au costumat în Moș Crăciun și Crăciunițe atunci când au împărțit cadourile copiilor.

De surprize nu au avut parte doar copiii centrului din Găvana, ci și elevii pe care Karina Ungureanu îi antrenează la înot.

 

CAMPANIE MARCA EPITESTI.RO

La începutul lunii octombrie, ePitești a făcut o vizită copiilor din Centrul de Tip Familial ”Găvana” și a inițiat și o campanie menită să dea o mână de ajutor și să-i sprijine. Subiectul pe larg, AICI: Și astăzi poate fi Crăciunul pentru copiii nevoiași. ePitești a ajutat, ajută și tu!

Zilele trecute, și polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au răspuns campaniei inițiate de redacția noastră și au dus daruri copiilor Centrului din ”Găvana”. Subiectul pe larg, AICI – Video: Cadouri de la polițiști pentru copiii defavorizați din Pitești. 

Vă reamintim, cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice donație, mai mică sau mai mare, pot lua legătura cu noi prin mesaje pe Whats App la numărul 074 587 441, pe pagina de Facebook – ePitesti.ro sau pe adresa de email readactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90