930 x122 grota rece

cadouri

Video: Cadouri de la poliţişti pentru copiii defavorizaţi din Piteşti

Cadouri de la poliţişti pentru copiii defavorizaţi din Piteşti.

Citiți și: Ce cadouri scumpe a primit Iohannis în 2022. Vezi lista

Campania ePiteşti pentru sprijinul copiilor defavorizaţi continuă. În luna cadourilor, poliţiştii argeşeni au răspuns apelului lansat de site-ul nostru şi s-au implicat pentru a fi alături de acești copii şi de a le oferi bucurie.

VIDEO – Aceştia sunt copiii de la Centrul de Tip Familial „Găvana”. Aceştia sunt oamenii care i-au făcut să zâmbească. Şi tu poţi să-i ajuţi!

Citiți și: Gest mare al unor polițiști din Pitești, la o familie cu o fetiță de 1 an și 8 luni

 

 

„Pentru a aduce bucurie pe chipurile celor cu care soarta nu a fost foarte darnică, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au dus daruri copiilor din Centrul de Tip Familial Găvana.

Pentru a putea împlini dorințele copiilor, polițiștii s-au pregătit din timp, au avut ajutoare și au strâns, cu dragoste și implicare, cele necesare: haine, încălțăminte, tablete și dulciuri.
Chiar în ziua de Sf. Nicolae i-au vizitat pe copii și le-au oferit, din tot sufletul, cele pregătite.

 

 

Răsplata a fost neprețuită: zâmbete sincere și luminoase, cu care vor pleca în minte și suflet, dar și un mic program artistic.

Răspândiți iubire oriunde mergeți. Mângâiați, ascultați, alinați suflete, încurajați, întindeți o mână celui ce are nevoie, sprijiniți.

Fiți lumina care redă speranța celor ce și-au pierdut-o! Măcar în această perioadă a anului…”, este mesajul polițiștilor.

 

 

Vă reamintim, cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice donație, mai mică sau mai mare, pot lua legătura cu noi prin mesaje pe Whats App la numărul 074 587 441, pe pagina de Facebook – ePitesti.ro sau pe adresa de email readactia@epitesti.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3