New Profesional Consult 930 x 122

cadouri

Video: Cadouri de la poliţişti pentru copiii defavorizaţi din Piteşti

Cadouri de la poliţişti pentru copiii defavorizaţi din Piteşti.

Citiți și: Campania ePitești merge mai departe prin oameni!

Campania ePiteşti pentru sprijinul copiilor defavorizaţi continuă. În luna cadourilor, poliţiştii argeşeni au răspuns apelului lansat de site-ul nostru şi s-au implicat pentru a fi alături de acești copii şi de a le oferi bucurie.

VIDEO – Aceştia sunt copiii de la Centrul de Tip Familial „Găvana”. Aceştia sunt oamenii care i-au făcut să zâmbească. Şi tu poţi să-i ajuţi!

Citiți și: Trei tineri cu suflet mare s-au alăturat campaniei ePitești, în sprijinul copiilor defavorizați

 

 

„Pentru a aduce bucurie pe chipurile celor cu care soarta nu a fost foarte darnică, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 au dus daruri copiilor din Centrul de Tip Familial Găvana.

Pentru a putea împlini dorințele copiilor, polițiștii s-au pregătit din timp, au avut ajutoare și au strâns, cu dragoste și implicare, cele necesare: haine, încălțăminte, tablete și dulciuri.
Chiar în ziua de Sf. Nicolae i-au vizitat pe copii și le-au oferit, din tot sufletul, cele pregătite.

 

 

Răsplata a fost neprețuită: zâmbete sincere și luminoase, cu care vor pleca în minte și suflet, dar și un mic program artistic.

Răspândiți iubire oriunde mergeți. Mângâiați, ascultați, alinați suflete, încurajați, întindeți o mână celui ce are nevoie, sprijiniți.

Fiți lumina care redă speranța celor ce și-au pierdut-o! Măcar în această perioadă a anului…”, este mesajul polițiștilor.

 

 

Vă reamintim, cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice donație, mai mică sau mai mare, pot lua legătura cu noi prin mesaje pe Whats App la numărul 074 587 441, pe pagina de Facebook – ePitesti.ro sau pe adresa de email [email protected]

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441