Donaris 930 x 122

argeș mall

Când va fi deschis noul Mall din Pitești

Când va fi deschis noul Mall din Pitești

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Lucrările începute la noul mall din Pitești avansează într-un ritm alert.

Acestea au fost începute în octombrie 2022, iar investitorul, compania Prime Kapital, ce mai deține alte zeci de centre în România și în Europa de Est a finanțat cu 102 milioane de euro.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Viitorul centrul comercial, ce poartă numele Argeș Mall, se ridică într-o fostă zonă industrială a Piteștiului și va fi deschis în luna mai a anului viitor., notează adevarul.ro

Amănunte despre desfășurarea lucrărilor puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI: – Desfășurare impresionantă de forțe în teren! Ce se pregătește în Pitești este senzațional!

Din investiția totală de 102 milioane de euro, aproximativ 8 milioane de euro reprezintă investiția      într-un pasaj suprateran ce va fluidiza traficul și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Proiectul a fost inițiat acum 4 ani.

Când va fi deschis noul Mall din Pitești

Iar investiția este cu atât mai importantă cu cât este de fapt un proiect de regenerare urbană.

Astfel, se va face reconversia unei zone industriale de aproximativ 13 hectare, din sudul Piteștiului, în cartierul Tudor Vladimirescu, într-un spațiu modern și atractiv.

Acesta va fi situat la doar doi kilometri de centrul orașului, mai notează sursa citată.

,,Lucrările la viitorul centru comercial Argeș Mall se derulează conform graficului asumat.

Estimăm că centrul comercial va fi deschis în mai 2024.

Peste 90% dintre spațiile comerciale sunt deja contractate.

În ceea ce privește pasajul rutier peste calea ferată, acesta este realizat în proporție de aproximativ 80% și estimăm că până pe 31 decembrie a.c. lucrările vor fi finalizate.

După terminare, pasajul va fi cedat autorităților locale în mod gratuit”, au declarat reprezentanții Prime Kapital pentru ,,Adevărul”.

Investiția în centrul comercial Argeș Mall va genera, în mod direct, peste 1.400 de noi locuri de muncă.

Argeș Mall va avea numeroase restaurante și cafenele, precum și spații de joacă și un cinema modern cu opt săli de vizionare.

Amănunte, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90