930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

Câștigătoarea ”Românii au Talent”, pe scena Centrului Cultural Mioveni

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, joacă rolul principal în spectacolul “Hai Hui printre stele”

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Ana Maria Mărgean a câștigat marele trofeu la Românii au talent, sezonul 11, datorită prestațiilor ei incredibile care i-au făcut pe cei de acasă să o voteze.

La doar 12 ani, joacă rolul principal în “Hai Hui printre stele”, un spectacol pentru copii, dar și pentru întreaga familie, ce va avea premiera pe 20 martie de la ora 18.00 la Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Ana a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Căutând pe YouTube noi tehnici vocale, diverse interpretări ale artiștilor deja consacrați, a descoperit și s-a perfecționat în ventrilocie.

„Iubesc lucrul în echipă, iar faptul că m-am alăturat Trupei de Teatru Ludicus la începutul acestui an este o mare bucurie, pentru că pot lucra cu actori profesioniști.

Experiența vastă a tuturor membrilor echipei mă ajută să-mi îmbunătățesc și eu abilitățile și să devin, într-o zi, un artist complet. Îmi doresc să pot bucura sufletele oamenilor cu muzică bună și acte artistice memorabile!”, a povestit Ana Maria Mărgean.

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este regizat de Laurențiu Tudor și vorbește despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă.

Mai multe detalii despre spectacolul “Hai Hui printre stele”, jucat în premieră pe scena Centrului Cultural Mioveni, AICI: Trupa de Teatru Ludicus lansează spectacolul “Hai Hui printre stele”.

Sursă foto principal: Romanii Au Talent – PRO TV

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90