New Profesional Consult 930 x 122

catei abandonati

Video: Căţei abandonaţi la marginea drumului, salvaţi de doi poliţişti din Argeş

În dimineața zilei de 20 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, pe marginea drumului, în punctul Cărbune, din localitatea Domnești, sunt abandonați doi cățeluși.

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

Imediat, la fața locului s-a deplasat patrula formată din agent șef adjunct Crăescu George și agent principal Gheorghescu Georgian, care a preluat cățelușii.

 

Citiți și: Bătaie între polițiști după o șicanare în trafic. Unul a ajuns la spital

 

„În autospeciala de poliție, simțindu-se în siguranță, cățelușii s-au jucat dezinvolt, bucurându-i pe polițiști cu voioșia lor”, precizează IPJ Argeş.

Ulterior, polițiștii au predat cățeii reprezentanților autorităților locale, nu înainte de a-i hrăni și de a se asigura că nu sunt răniți. Polițiștii au ținut legătura cu persoana care a anunțat situația și care a promis că se va implica în a le găsi micuților o familie adoptivă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3