New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

Ce faci când ai o urgență, iar medicul de familie nu e disponibil

Budeasa: Unde te adresezi când medicul tău de familie nu mai are program și ai o problemă de sănătate care nu face obiectul consultațiilor UPU?

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Primăria comunei Budeasa transmite informații prețioase pentru cetățenii care au nevoie de servicii medicale, dar medicul lor de familie nu mai are program iar problema de sănătate nu face obiectul consultațiilor UPU.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi privind asistenţa medicala primară, a fost înfiinţat Centrul de permanență din satul Calotești!

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Consultaţiile şi tratamentele în Centru sunt gratuite şi se aplică oricărui cetăţean, indiferent dacă este asigurat sau nu și indiferent de medicul de familie la care este înscris.

De asemenea la serviciile Centrului de Permanență de pe raza comunei Budeasa pot apela atât cetățenii comunelor Merișani și Mălureni, acestea fiind comune arondate.

CE ESTE CENTRUL DE PERMANENȚĂ?

Centrul de permanență functionează în afara programului de lucru al cabinetelor medicale individuale, în regim de cameră de gardă, acesta fiind deservit de medicii de familie care asigură astfel, continuitatea asistenței medicale primare.

CE FACE CENTRUL DE PERMANENȚĂ?

În cadrul Centrului sunt oferite servicii de mică urgență, dar sunt efectuate și tratamente (administrarea tratamentelor injectabile, pansamente, etc.).De asemenea personalul medical eliberează bilete de trimitere către alte specialităţi în vederea internării în situaţiile care depăşesc competenţele medicului de familie, precum și adeverinţe medicale pentru pacienți, cu care se vor prezenta a doua zi la medicul de familie pentru prescrierea reţetei.

CÂND?

– LUNI-VINERI – între orele 15:00-08:00;

– SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ-SĂRBĂTORI LEGALE – program de 24 de ore NON-STOP.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3