New Profesional Consult 930 x 122

benzina

CEA MAI IEFTINĂ BENZINĂ DIN ULTIMII 10 ANI

Comparativ cu luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 6,4%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 14,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru s-a diminuat cu 5,7%, ceea ce înseamnă că un plin (50 de litri) costă astăzi cu 13,5 lei mai puțin decât în urmă cu 30 de zile.

Potrivit Peco-online.ro, în această perioadă, România se află pe locul al 4-lea în Uniunea Europeană în topul țărilor cu cea mai ieftină benzină, după Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Citiți și: Șoferii au iar parte de emoții! Ce se întâmplă cu prețul carburanților

În cazul motorinei, țara noastră este situată pe locul 7 între statele Uniunii Europene în ceea ce privește cel mai mic preț la acest tip de combustibil, după Bulgaria, Ungaria, Letonia, Lituania, Luxemburg și Polonia.

În România, cea mai ieftină benzină poate fi cumpărată acum cu 4,13 lei litrul (Bacău), iar cea mai ieftină motorină cu 4,15 lei/litru (Adunații Copăceni, Giurgiu), arată Peco-online.ro.

(Foto: Euroregionenews)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90