930 x122 grota rece

centrul

ARCADE PE STRADA MARE! ORĂȘELUL COPIILOR, LA STADION!

Piteștenii care au trecut astăzi pe Strada Mare din centrul orașului au fost martorii transformării acestuia special pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: Noi zile libere!

Mai mulţi muncitori de la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului au montat arcade din metal, arcade pe care deja se pun instalaţii electrice ornamentale. „Tunelul” se întinde de la Primărie până în dreptul Hotelului Muntenia şi va reprezenta cu siguranţă un punct de atracţie în timpul sărbătorilor.

Şi pentru că tot vorbim de sărbătorile de iarnă, vă anunțăm că din cauza unor probleme la linia de cale ferată a trenuleţului din Ştrand lucrările de modernizare din parc mai întârzie. Este motivul pentru care Orăşelul Copiilor nu va mai fi organizat în Ştrand, așa cum se dorea inițial. Locul de desfășurare va fi unul inedit: în zona din afara stadionului „Nicolae Dobrin”, în dreptul tribunei a doua. „Orăşelul” va fi deschis de pe 19 decembrie până pe 5 ianuarie anul viitor.

Citiți și: Anunț important privind liberele de sărbători

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90