Donaris 930 x 122

intervenții

Raport MAI privind intervențiile în perioada sărbătorilor pascale

22.000 de angajați ai MAI au fost mobilizați, zilnic, la nivel național, pentru a asigura climatul de ordine publică și intervențiile în situații de urgență. Prezența a fost concentrată în zonele aglomerate, în special lăcașuri de cult.

Citiți și: Noi zile libere!

Peste 1,5 milioane de credincioși au mers la biserică în noaptea de Înviere. Cei mai mulți au fost din București, Galați, Neamț și Suceava.

În acest context, nu au fost înregistrate evenimente de ordine publică de o gravitate deosebită, a anunțat MAI.

Citiți și: Voucherele sociale, încărcate înainte de sărbători

Sute de polițiști rutieri au acționat și peste 370 de aparate RADAR au fost instalate pe drumurile din țară, pentru a preveni sau depista șoferii care circulă cu viteză excesivă, a transmis IGPR.

Și jandarmii au anunțat că au fost doar intervenții minore care nu au necesitat intervenții extra specializate.

La pompieri s-au înregistrat 4.058 de situaţii de urgenţă, cele mai multe pentru acordarea primului ajutor medical. Pompierii au mai intervenit pentru stingerea a 270 de incendii și, în 17 cazuri, pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutiere.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90