Donaris 930 x 122

amenzi

Cercul tuturor posibilităţilor s-a închis. Jandarmii argeşeni au dat amenzi la o petrecere de copii

După amenzi la înmormmântări, aniversări, nunţi şi botezuri, în acest sfârşit de săptămână jandarmii au tăiat amenzi şi la o petrecere de copii.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Aceasta a fost întreruptă de jandarmi duminică, 21.03.2021. Atât administratorul societății, cât și organizatorul petrecerii au fost sancționați cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020, art. 61, lit. l.

Per ansamblu, sfârşitul de săptămână a fost unul aglomerat. Jandarmii argeșeni au mai intervenit la două societăți comerciale, cu domeniul de activitate restaurant, care desfășurau evenimente private  în spațiul interior al localurilor, cu participarea mai multor persoane.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

În cazul primei societăți comerciale, administratorul acesteia a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020, art. 61, lit. l, nefiind la prima abatere de acest gen.

La o altă societate comercială, atât administratorul cât și organizatorul au fost sancționați cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare, iar participanții la eveniment au primit avertismente.

Totalul sancțiunilor aplicate în acest sfârșit de săptămână, numai pentru încălcarea prevederilor impuse de Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 a fost de peste 35.000 de lei.

Reamintim pe această cale că, în conformitate cu prevederile legale, organizarea de reuniuni de orice natură este interzisă.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3